Parchet Masiv de Vanzare

1. Comenzi

Plasarea unei Comenzi
 

a) Inregistrarea Comenzii constituie o oferta de achizitionare a produselor de la Vanzator, supusa confirmarii sale ulterioare.
 

b) La plasarea unei Comenzi, vi se va cere sa urmati mai multe etape:
- adaugati produsele alese in cos;
- selectati modalitatea si adresa de livrare;
- selectati metoda de plata;
- efectuati plata, cu exceptia platii ramburs;

 
c) Odata inregistrata, Comanda nu mai poate fi modificata de catre Cumparator. In cazul in care doriti sa modificati/anulati comanda va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici: http://www.materiale-parchetar.ro/contact.

 
d) Dupa efectuarea Comenzii veti primi un e-mail automat cu privire la detaliile Produselor comandate, costul total al Comenzii, inclusiv costurile de livrare, precum si un numar de identificare a Comenzii. Cumparatorului i se va aduce la cunostinta disponibilitatea produselor prin e-mail sau telefon in maxim 48 de ore, cu exceptia sarbatorilor legale.

 
e) Transmiterea Comenzii de catre Cumparator si primirea emailului mentionat mai sus, reprezinta doar o confirmare a faptului ca aceasta Comanda a fost receptionata de Site-ul si nu formeaza un contract cu caracter obligatoriu.

 
2.Preturile

 
- Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ toate taxele aplicabile.
- TVA se aplica la valoarea legala de la data comenzii si este inclus in preturile produselor.
- Preturile produselor afisate pe Website exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale pe care le-ati selectat.
- Orice alte costuri suplimentare vor fi incluse in sumarul comenzii dumneavoastra afisat pe ecran inainte de confirmarea finala a comenzii dumneavoastra.

 

3. Metodele de plata

 
a) Puteti plati produsele prin card bancar sau ramburs(numerar), in RON.

 
b) Cardurile bancare acceptate sunt VISA si MASTERCARD. Platile cu cardul efectuate pe Website sunt securizate prin folosirea protocolului Secure Socket Layer (SSL), iar platile sunt procesate de C Solution E-Commerce System (PlatiOnline.ro). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii Comenzii in platforma de plati urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. Site-ul nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 
c) Platile ramburs se efectueaza la livrarea produselor, catre reprezentantul firmei de curierat cu care Site-ul are incheiat contract.
 

d) In cazul platii prin card bancar, imediat ce ati plasat Comanda, procesatorul de plati al Site-ul va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor selectate va fi debitat din contul dumneavoastra bancar de indata ce comanda dumneavoastra sau parte din comanda dumneavoastra ce doriti a fi expediata separat, este completa si gata de expediere.

 
e) In cazul in care Comanda este anulata, procesatorul de plati al Site-ul va va debloca valoarea Comenzii in termen de maxim 30 de zile de la data anularii Comenzii, in functie de politica bancii dvs.

 
f) In cazul in care se realizeaza un control anti-frauda pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clientii, Site-ul va poate cere sa furnizati documente cu privire la Comanda prin e-mail, ca si unul sau mai multe documente care atesta adresa si/sau copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra este finala numai dupa ce Site-ul a primit aceste documente si a trimis un e-mail de confirmare. In lipsa acestor documente sau in cazul in care documentele nu stabilesc identitatea si adresa dumneavoastra, Site-ul isi rezerva dreptul de a nu confirma comanda. Site-ul isi rezerva, de asemenea, dreptul de a respinge o comanda in cazul unui litigiu referitor la plata in curs de desfasurare sau in cazul in care un Client a comandat un numar neobisnuit de mare de produse.

 
g) In cazul platilor online Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

4. Livrare

Produsele sunt livrate la adresa furnizata de dumneavoastra in Comanda, doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarile catre anumite zone (localitati) in care firma de curierat agreata de Vanzator nu are agentie teritoriala, se vor face la cel mai apropiat oras. Dupa aceea, dvs. sunteti responsabil de aranjarea livrarii la locul exact in care va aflati. Acest serviciu poate fi supus unei taxe suplimentare, care nu va fi platit de catre Vanzator nici in situatia in care beneficiati de transport gratuit pentru valoarea comenzii. Transportul gratuit oferit de Vanzator pentru comenzile mai mari de 150 lei, nu acopera kilometrii suplimentari, atunci cand livrarea este solicitata intr-o zona in care firma de curierat nu se poate deplasa.

Timpul de livrare estimat va este adus la cunostinta prin email-ul in care vi se confirma expedierea comenzii dumneavoastra.

 
Daca sunteti in imposibilitatea de a primi articolele livrate, veti fi contactat de catre reprezentantul curierului pentru cel mult doua incercari de livrare, intr-un interval de 14 zile. Ulterior, coletul va fi returnat Vanzatorului.

 Site-ul sfatuieste Clientii sa verifice starea aparenta a coletelor la livrare, integritatea acestora. In cazul unei probleme (ambalaj deteriorat sau care lipseste) dumneavoastra:
- trebuie sa descrieti starea coletului refuzat in detaliu pe nota de livrare/AWB;
- trebuie sa aveti semnatura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;

 
In situatia in care livrarea nu este conforma cu Comanda dvs. Site-ul va va trimite produsele lipsa/deteriorate in cel mai scurt timp posibil sau va va rambursa banii , in functie de alegerea dvs.